כתבו עלינו

כתבו עלינו

המבורגרים לא שגרתיים

26.10.2016

 

ברשת ההמבורגרים הוותיקה השיקו לאחרונה המבורגר מבשר וואגיו שמיוצר מבשר בקר מזן שגדל בכפר תבור בגידול מיוחד ובלעדי עבור רשת אגאדיר. זן הוואגיו מגודל בהתאם למסורת בת מאות שנים ומתאפיין בשיוש, רכות מרשימה וטעם עשיר במיוחד.


לכתבה המלאה

סלבריטאים רבים וילדיהם הגיעו לחגוג עם איתן טרבלוס

09.06.2014

 

סלבריטאים רבים וילדיהם הגיעו לחגוג עם איתן טרבלוס, הבעלים של רשת "110 בורגר" בפתיחת סניף הדגל במתחם שרונה, עם הופעות של להקת "פורטרט" ו"התקווה 6".

 

סלבריטאים רבים וילדיהם באירוע פתיחת סניף הדגל של 110בורגר, מבית אגאדיר, במתחם שרונה.

 

לכתבה המלאה



110 בורגר: קחו לכם דקה להתרשם

02.06.2014

 

ההמבורגרייה החדשה מבית אגאדיר במתחם שרונה מציעה קציצות קטנות ודקות, וגם כמה תוספות מוצלחות יותר ופחות. התל אביבים, מצדם, כנראה לא יגיעו לשם.

 

בדברי ימי ההמבורגר התל אביבי רשומות זכויות רבות לרשת אגאדיר, שפתחה ב-1997 סניף בנחלת בנימין והיתה הראשונה שהפכה את תדמיתה של הקציצה - מג'אנק פוד מהיר ומעט ילדותי למנה לגיטימית ומכובדת - שתופסת מאז מקום של כבוד כמעט בכל מסעדה, ושכל קשר בינה לבין מה שקורה בתוך הלחמנייה של מקדולנדס הוא מקרי בהחלט.

 

לכתבה המלאה



החיים על פי הקציצה

02.04.2014

 

110 הוא מקום חדש במתחם שרונה שימכור לכם המבורגרים מהירים באריזה סקסית. ניחוש אחד מי הרשת שעומדת מאחורי השם המקורי

 

לפני 17 שנה התחיל איתן טרבלוס לשווק קציצות בשר בתוך לחמנייה באריזת סקס, אקשן ורוקנ'רול. כמעט בין לילה המבורגר הפך להיות המאכל הלאומי בתל אביב, והפך למאנץ' ליילי סליזי לקלאברים ובליינים צעירים שבאו לסגור במקום הקטן בנחלת בנימין את הלילה עם קציצות־אלכוהול־מוזיקה ומלצריות מגה־בייבס.

 

לכתבה המלאה

צפו: הברים מכריזים מלחמה על מחירי האלכוהול

05.12.13

 

בחודש יולי האחרון החליט שר האוצר יאיר לפיד לייקר באופן משמעותי את מחירי הבירה, הערק ושאר משקאות אלכוהוליים עממיים יותר. כעת מגיעה בתגובה מעין מחאה עממית: מסעדות וברים בתל אביב שהחליטו להילחם בגזירה ולמצוא פתרון זול

 

מאז החליטה הממשלה להעלות את המס על האלכוהול בחודש יולי האחרון, קשה מאוד לצאת לבילוי ולשתות מבלי לשלם עשרות שקלים עבור כוס משקה אחת. אבל דווקא כשנדמה שהמחירים מרקיעים שחקים, יש מקומות בילוי שמציעים אפשרות אחרת, אפילו במרכז תל אביב.

לכתבה המלאה



הסיטי: את מי אירחו מירי ופנחס זלצר וכרמלה בוארון?

08.08.2012

 

איפה התמנגלו פנינה רוזנבלום, דליה ממרוד וגילה לפידות ולאיזה תפקיד מונה דוד קסטל?

 

האי היווני מיקונוס בכוננות ספיגה: בסוף השבוע הקרוב יארזו את המזוודות והילדים , ויגיעו לנפוש באי כשבוע ימים הפסיכיאטר אילן רבינוביץ' ואשתו רו"ח יונית רבינוביץ'; השר סילבן שלום ורעייתו ג'ודי ניר מוזס שלום; אלונה ברקת, בעלת קבוצת הפועל באר שבע, ובעלה איש ההיי-טק אלי ברקת; ושירלי ויגאל זילכה, מבעלי קווינקו.

 

לכתבה המלאה

הישראלים לא מוכנים לשטוף כלים

צפו בקטע הוידאו

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‎בלי להתלכלך

13.4.2011

 

מסעדת ה"אגאדיר" בראשון לציון מציעה לחגוג את יום העצמאות בצורה קצת אחרת ממה שאתם מכירים. בשר, אל תדאגו, יהיה שם, והרבה.

 

ככל שעוברות השנים הופך יום העצמאות ליום בו נזרקות יותר ויותר לחלל האוויר מילים כמו  "על האש", "פארק הירקון". שאלות כמו "כמה בשר הבאת?" או "איך שכחת את הנפנף?" יום עצמאות הפך ליום בו מזג האוויר אף פעם לא מאכזב. הפארקים הומי אדם והבשרים נאכלים ללא הפסקה.

 

לכתבה המלאה

אגאדיר מורידה את מחירי האלכוהול

19.12.2013

 

על-אף העלייה במחירי האלכוהול רשת אגאדיר החליטה להוזיל את המחירים על מגוון משקאות אלכוהוליים באופן חסר תקדים


איתן טרבלוס, בעלי אגאדיר: "למרות הרפורמה במס ועליית מחירי האלכוהול בשוק, החלטנו למכור אלכוהול במחיר השווה לכל כיס ובכך לתת מענה לקהל הישראלי, במיוחד לסטודנטים הרוצים לבלות במחיר שפוי, וכל זאת, במטרה לעודד ולהגדיל את חווית הבילוי ברשת אגאדיר".


 

לכתבה המלאה

 

אגאדיר זכתה בתחרות פרסי האוכל של טייםאאוט

16.12.2013

 

אמש (שני, 16.12) התכנסו מיטב אושיות סצינת הקולינריה המקומית לחלוקת פרסי האוכל השנתיים של Time Out.

 

ההמבורגר של אגאדיר זכה (שוב) בתואר "ההמבורגר הטוב ביותר".

 

 

לכתבה המלאה

‎הסרגל הדיגיטלי: איזו רשת המבורגרים מובילה בניו-מדיה?

2.5.2013

 

רשתות ההמבורגר מנסות לבדל את עצמן בעזרת גימיקים שמגוונים את התפריט הקלאסי. אבל דווקא בגזרה הדיגיטלית מרבית הרשתות עדיין לא מצאו מתכון מנצח, ורק מעטות ממצות את מלוא הפוטנציאל של המדיה החברתית והמובייל

 

הישראלי הממוצע אוהב בשר וצורך ממנו בכמויות נכבדות, ודאי אם לוקחים בחשבון את שני החגים האחרונים - יום העצמאות ול"ג בעומר. אחת מצורות הגשת הבשר האהובות עליו היא בתוך לחמנייה עגולה, עם מעט שומשום מלמעלה ובשר איכותי בפנים.

 

לכתבה המלאה

‎ביזנס אינסיידר: ההמבורגר של אגאדיר - בין 10 הטובים בעולם

14.4.2013

 

באתר הכלכלי הפופולרי פרסמו דירוג של 10 מסעדות ההמבורגר הטובות בעולם. אגאדיר הישראלית זכתה למקום של כבוד

 

סנדוויץ' ההמבורגר הפופולרי כבש חלק נכבד מהתפריט האמריקאי עוד לפני עשרות שנים. בשנים האחרונות הבשורה הגיעה גם לארץ, כאשר במקביל למסעדות המזון המהיר נפתחו עשרות מסעדות המציעות גרסאות שונות של הסנדוויץ', עם קציצת בשר גדולה ורכיבים איכותיים יותר.

 

לכתבה המלאה

‎אגאדיר: קציצה לגובה

30.9.2012‎‪‫

 

ביקור בסניף נחלת בנימין בתל אביב של אגאדיר הוא לא רק חוויה נוסטלגית. מתברר שהמקום הוותיק עדיין מגיש את אחד ההמבורגרים הטובים בעיר‬‬

 

יותר מ־15 שנה עברו מאז נפתח הסניף הראשון של אגאדיר בנחלת בנימין, שהיה חלוץ ההמבורגריות התל אביביות מהזן הזה. אני עוד זוכר את המקום כשהיה בקושי חדרון קטן שהגיש המבורגרים שנראו אז גדולים מדי בלחמניות ענקיות. קשה להאמין, אבל בתל אביב של הימים ההם היה מדובר בחידוש עצום, שהפך להצלחה אדירה. מאז נפתחו, ונסגרו, רשתות המבורגר רבות שהציעו דיל דומה, וחלקן פעילות עד היום...

 

לכתבה המלאה

‎ילדים והמבורגר זה שמחה

2.4.2012


‎‫

התפר שבין העסקית ל-Happy Hour באגאדיר אמבסי הוא עבור הקטנים פסגת הקולינריה, והמבוגרים תמיד יכולים להתנחם במוחיטו. היה טעים‬

 

זמן האיכות שנכפה על ההורים בישראל באדיבות משרד החינוך הוא הזדמנות לחשוף את דור העתיד לקולינריה המקומית. אחרי דין ודברים ארוך ומייגע עם שלושת הפראים, שבו הצעתי להם את מיטב מסעדות העיר לארוחת צהריים בין הסרט לבילוי בפארק, הם בחרו בגולת הכותרת של הגסטרונומיה מגיל 5 ועד גיל 20: המבורגר...

 

לכתבה המלאה

אגאדיר - הגרסה המפתיעה

‎27.3.2011

 

כיוון שאגאדיר היו חלוצי ההמבורגר-שף, לפני יותר מעשור, זה רק טבעי שהקונספט

החדש ב"אגאדיר אמבסי" יהיה פורץ דרך

 

כשזה נוגע לאוכל, קשה לתפוס אותי לא מוכנה. כמעט בכל שעה נתונה של היממה חיכי מוכן לספוג עוד ועוד עונג, חושיי חיים בציפייה דרוכה לבאות, ופי תמיד שש אלי קרב. למרות זאת, בימים שבהם אני יודעת שבערב מצפה לי ארוחת שחיתות, אני משתדלת להיות דרוכה ומוכנה יותר מהרגיל, ולהסתפק בשניצל אחד בצהריים, ולא בשניים...

 

לכתבה המלאה

איך הפכנו לעם הבולס: 20 אלף המבורגרים ליום ותור במסעדה ב-3 לפנות בוקר

23.09.2010

 

מה עומד מאחורי המהפכה הקולינרית שהביאה לפתיחת 40 מסעדות המבורגר מקומיות? בעיקר המחיר. הבעלים של אגאדיר, מוזס, בלאק ו-BBB, כבר עובדים על התרחבות לחו"ל

 

ממזרח לעיירה פאסאדינה שבמחוז לוס אנג'לס נפתחה לפני 73 שנה מסעדת המבורגרים קטנה. ריצ'רד ואחיו הבכור מוריס, בנים למנהל עבודה בבית חרושת לנעליים שפוטר בשל המשבר הכלכלי הגדול...

 

לכתבה המלאה

אגאדיר אמבסי: סניף הקונספט של הרשת יציע טעמים חדשים לגמרי

11.8.2010


רשת אגאדיר פתחה להרצה את Embassy,
סניף קונספט מפתיע במיקום הישן של ליברה


תפריט מנייר עיתון דקיק, עמדת די.ג’יי, ג’וקבוקס המופעל בעזרת מטבעות זהב, עמדת הטענה לקורקינטים חשמליים ומראה שכל עניינו מגניבות יתרה. בקיצור, השבוע נפתח אגאדיר אמבסי, הסניף השלישי של רשת אגאדיר בתל אביב (והשביעי בארץ) במיקום שאיכלס את ליברה של מיקה...


לכתבה המלאה

הפאן של ההמבורגר: ראיון עם הבעלים של אגאדיר

13.05.2008

 

את הכסף לסניף הראשון של אגאדיר הוא לווה מאמו. היום מחזיק איתן טרבולס ששה סניפים ו־400 עובדים ברשת הבר־בורגר. כשהוא מוציא 2.5 מיליון שקל בשנה על שיווק ועם מחזור שהסתכם ב־2007 ב־50 מיליון שקל, הוא יכול להרשות לעצמו להזכר בימים שאף אחד לא האמין שזה יצליח‬


מסעדנים אוהבים להצהיר שהם "רק פתחו את המסעדה שהם היו רוצים להתארח בה". אצל איתן טרבולס, הבעלים של אגאדיר בר־בורגר, מדובר ביותר מהצהרה ריקה מתוכן.

 

לכתבה המלאה

רשת אגאדיר מצטרפת לסביבה הירוקה

04.11.2008

 

הודעה מטעם רשת אגאדיר

 

רשת ההמבורגרים אגאדיר מצטרפת למאבק הגלובלי לשמירת איכות הסביבה ותפיץ תיקי נשיאה 'ירוקים', רב שימושיים ומעוצבים, שיחולקו בחינם לכל המזמין Take Away, בהשקעה של 50,000 שקלים.

 

לכתבה המלאה